Ons “buitenverblijf”

heerlijk de ruimte om te spelen

Vanuit de overdekte puppyuitloop kunnen onze pups naar de puppyweide. Zodra zij nog weer wat groter en zelfstandiger zijn geworden kunnen zij door een afsluitbare doorgang naar hun mooie grote puppyweide.
Deze weide is exclusief voor hun gebruik en met een stevige en vooral veilige omheining afgezet.
De weide ligt beschermd naast ons huis en is vanaf de straatzijde niet direct zichtbaar. De kinderen uit ons dorp weten de weide echter wel gemakkelijk te vinden.
Er wordt dan ook volop met de hondjes geknuffeld en gespeeld…

De puppyweide is voorzien van veel speelattributen zoals een grote buis waar de pups doorheen kunnen rennen en zich in kunnen verstoppen. Een zandbak om te graven en ballen en bijtflossen om mee te spelen.
Als het warm weer is krijgen de pups ook een eigen zwembadje om te poedelen…
Kortom het leventje van een Dalmacademy’s Dalmatische pup is onbezorgd en van alle gemakken voorzien. Naast spelen op de puppyweide mogen de pups bij toerbeurt ook door ons eigen bosstuk rennen met de grote honden op zoek naar stokken en ruiken naar konijntjes en egeltjes.

Als de pups dan voor het eerst geënt zijn en nog weer wat ouder gaan ze mee in de auto op weg naar de echte grote bossen. Het is een dolle pret om samen met de grote honden mee te mogen op ontdekkingstocht in het bos.
Bij mooi weer gaan we met de pups naar een afgeschermde plek waar de honden vanaf een strandje een langzaam aflopend meertje in kunnen gaan om te leren zwemmen. U kunt zich voorstellen; dat is dolle pret.
Sommige pups lopen zo achter moeders aan het water in en maken direct de eerste zwemslagen. Anderen blijven eerst hard keffend aan de kant om dan voorzichtig de pootjes in het water te steken.
Het vrije buitenleven dat onze kennel biedt is een uitstekende start voor uw Dalmatier pup.