Brenda en Yilmaz met Dalmacademy’s E-Match (Pippa)

Eind 2011 hebben wij onze Djenna in moeten laten slapen. Djenna was onze tweede dalmaat die bij Arne en Femke vandaan komt.

In eerste instantie was onze gedachten dat we geen nieuwe hond meer zouden doen maar het gemis van elke dag tegen ondeugende en lieve kop aan kijken was toch wel erg groot.
Door toeval kreeg ik contact met Femke via facebook op 22 februari 2013. En alsof het zo had moeten zijn was Item bezig met de bevalling van 12 mooie pups.
Nou, de beslissing was binnen 5 minuten gemaakt ! we gaan er weer voor !!
Uit al die mooie pups sprong er 1 voor ons uit en dat was Pippa .

Pippa is geobsedeerd door eten ! Nu hoort dit wel bij een dalmaat maar toch. Het eten wordt niet gekauwd maar gewoon als een stofzuiger opgezogen !
Na eten is het springen en rollen door heel hoog gras haar tweede favoriete bezigheid. Het is af en toe net een springend hert die je door het gras ziet gaan.
Alleen heeft ze af en toe niet door dat er soms ook weleens sloten tussen liggen die je niet ziet door het gras en dan horen we weer plons….
Maar het houd haar niet tegen om gewoon weer vrolijk verder te gaan hoor!

Aandacht is haar tweede naam , hele dag geaaid willen worden en eigenlijk het liefst op schoot willen zitten.
Aangezien pippa mee gaat naar mijn werk (garage) waar ook veel klanten komen is het soms weleens hilarisch als mevrouw op schoot wil zitten bij een klant.

Kortom , we zijn weer super blij dat we weer gekozen hebben voor een pup van Dalmacademy’s want het is toch wel heerlijk als je een pup naar huis krijgt die eigenlijk nagenoeg al zindelijk is, ritjes in een auto heeft gemaakt en sociaal is.

We hopen nog heeeeeel lang van haar plezier te mogen hebben !

Groetjes uit Papendrecht

Brenda en Yilmaz