fam. Sikkema met Dalmacademy’s Goalkeeper (Django) en Dalmacademy’s Make A Deal (Dex)

In 2014 besloten we een dalmatiër te nemen,ik wilde dat al heel mijn leven. Na lang zoeken in Nederland kwamen we in Duitsland terecht bij Dalmacademy’s .Daar waren puppy’s geboren en we zijn een paar keer wezen kijken. Hier zagen we dat de hondjes in huislijke sfeer opgroeien en toen Django thuis kwam was hij op een paar ongelukjes na  al zindelijk.  Django groeide op tot een lieve sociale gezinshond,waar iedereen dol op is. Wij hebben hem niet laten helpen,en zijn blij dat hij zichzelf is gebleven.Hij is al zo lief,en zelfs als de   buur honden loops zijn,gaat hij daar niet heen.

Dit jaar wilden we graag een tweede Dalmatiër erbij. Dat leek ons gezellig. Er waren bij Dalmacademy’s puppy’s geboren,maar door de Corona hadden Arne en Femke besloten om de hondjes alleen in Duitsland te verkopen.Teleurgesteld als we waren werden we na een paar weken toch nog gebeld of wij nog geïnteresseerd waren. Er was alsnog een hondje vrijgekomen. Helemaal blij hebben we toen onze Dex uitgezocht,en hij is nu  3,5 maand. Hij is ontzettend lief en heeft veel aan Django,die hem als een vader en moeder ineen opvoed.

Dalmatiërs zijn tot op hoge leeftijd speels en soms wat onhandig. Ze mogen graag de clown uithangen,zijn leergierig en hebben altijd honger.Kortom wij zijn heel blij met onze 2 dalmatiërs.

Groetjes Piet en Gerda