Leo en Suzy de Schutter-Vandeperre met Dalmacademy’s Ivan Hoe (Pino)

Toen wij in het begin van 2015 de knoop door gehakt hadden om opnieuw een hond bij ons te nemen na een paar zwaar bewogen jaren, hadden we nooit gedacht dat ons leven zo zou veranderen in de positieve zin van ‘t woord.
Na het besluit om voor een Dalmaat te gaan en te gaan googlen omdat we hier in België geen bruine stip konden vinden, kwamen we op de website van Dalmacademy’s terecht. Deze site hebben we onderste boven uitgeplozen en hoe meer we lazen en foto’s en filmkes bekeken, zoveel temeer waren we er zeker van dat we goed zaten. We hebben nog geen seconde spijt gehad!!!
Niet alleen kregen we direct een warm antwoord op onze mail, maar kregen we ook al de informatie die we maar wensten.
Nog hetzelfde jaar, nl.op 29 december 2015 werd onze bruine stip geboren en al van dag 1 kregen we foto’s en later ook nog filmkes van onze lieve pup. We hebben hem altijd kunnen volgen en niks was er teveel.
Bij ons kraambezoek werden we zeer hartelijk en met open armen ontvangen en konden we met beide ogen zien hoe Arne en Femke liefdevol met de honden en puppy’s omgingen. Dat onze Pino en ook al die andere puppy’s de beste zorgen en opvoeding kregen staat buiten kijf. Onze Pino is er een mooi voorbeeld van en daar genieten wij alle dagen van.
We hadden ons geen betere fokker kunnen wensen !!!
Bedankt voor onze mooie pup en voor de warme vriendschapsband die hieruit is ontstaan. Wij hopen hier nog lang van te kunnen genieten.

Pino is uitgegroeid tot een mooie gespierde reu, met een heel zacht karakter. Hij leert snel is heel gehoorzaam, ontzettend lief en sociaal, zowel naar mens als naar dier.
Hij is een grote kindervriend en komt steeds op voor de zwaksten, hij gaat in verdediging wanneer hij onrecht ziet en dit zowel bij kind als bij dier en bij een volwassene. Hij is ook van niks bang, kan heel speels zijn, maar kan ook heel rustig zijn als daar om gevraagd word. In het kort, hij is gewoon een topper !!!!
We krijgen nog altijd veel complimentjes over hem en daar zijn we fier op. Hij eet heel graag en knuffelt ook graag en kan soms heel ondeugend zijn, maar dat in positieve zin !!!
Wij wensen Arne en Femke nog veel succes toe met hun toekomstige nestjes en met hun eigen spikkels en houden zeker contact.
We bevelen jullie dan ook met plezier en toewijding aan, aan een ieder die een dalmatiër wil.
lieve groetjes
Suzy- Leo- Pino en zijn asiel/opvang broertje Paco