Veronique met Dalmacademy’s Keep in Mind (Olav)

Inmiddels is Olav alweer bijna 6 maanden en hij is niet meer weg te denken uit ons leven.
De eerste 4 dagen thuis op een matras naast de bench geslapen en op nacht 5 sliep hij alleen door van 23.30 tot 6 uur. Na een 2 weken bij ons was hij zindelijk en de ongelukjes zijn nog steeds op 2 handen te tellen. Je snapt wij waren apetrots.
Hij is een super vrolijk, speels, actief en zo’n ontzettende lieve hond. Hij is een allermans vriend. Mensen, honden, kinderen. Hij zou het liefst nog gaan knuffelen met de kraaien en meeuwen aan de Waal. Hij vind het heerlijk ik langs de waal en op de hei te wandelen en dan vooral los omdat hij dan lekker zijn eigen feestje kan vieren maar wel met een oog op het baasje. Apporteren vind hij helemaal het einde omdat hij dan heel hard kan rennen en komt hij met de bekende dalmatiër lach naar ons terug gerent.
Hij gaat 2x per week naar de puppyopvang omdat we dan allebei moeten werken. Daar zit hij in een groepje met andere puppies en spelen en rusten zij samen.
De puppycursus en basiscursus waren zeker noodzakelijk en zijn met een voldoende/ goed (met het clicker principe) afgerond en we hebben besloten om door te gaan voor de vervolgcursus omdat we merken dat Olav het leuk vind om voor ons te werken (en dan vooral de beloningen nadien).
Wij willen jullie bedanken voor de goeie begeleiding, informatie, instructie die we vooraf hebben gehad en jullie vertrouwen in ons We wisten precies waar we aan begonnen!